„Până în 15 iunie, clubul putea să-mi vireze o sumă de bani specificată şi contractul se prelungea automat. Cum nu s-a întâmplat acest lucru, acum sunt liber de contract. Voi vedea în ce direcţie o să o apuc, pentru că momentan am trei variante din Liga 2”, a explicat Lupaşcu.
Atacantul are de recuperat şase salarii de la FC Bihor, pentru că în ciuda unui acord de reeşalonare semnat în momentul când a plecat împrumutat la Luceafărul, conducerea nu a respectat înţelegerea. „Mi-am depus memoriu să recuperez banii restanţi. Nu am primit nici un sfert din banii cuveniţi. Ultima dată când am fost la club, chiar preşedintele Lucian mi-a sugerat să-mi depun memoriu ca să-l oblig să-mi dea salariile”, susţine Lupaşcu.
Risipă din bani publici
Ce este mai interesant este că Lucian a acceptat în actul semnat penalizări mari pentru zilele de întârziere, astfel că suma din penalizări se ridică aproape la valoarea celor şase salarii. E încă un semn că risipa banului public este un sport practicat cu brio de actualul preşedinte, care nu a fost în stare să-şi atingă ţelurile financiare fixate. Unde sunt cei 500.000 de euro promişi când a preluat funcţia?
Ba mai mult, clubul, a cheltuit sau va cheltui sume foarte mai de bani pe jucători care nu au evoluat în retur nici un minut pentru FC Bihor, precum Bucur, Străuţ, Florea, Lupaşcu, Dianu, Paul, Ş. Pop, Huiduc, Butuc, Ardelean, Novak, Miheş, Pintea, Pantea, etc. Că se poate şi altfel o demonstrează faptele din vara trecută.
Spre deosebire de Lucian care nu a reuşit să scape de plata jucătorilor pe care nu i-a mai dorit, în vara anului trecut Gheorghe Alexandrescu a renunţat la 14 jucători şi FC Bihor nu a mai plătit nicio sumă.
T.B.
Citiți principiile noastre de moderare aici!