La întreceri au luat parte opt echipe masculine. Turneul a fost câştigat de formaţia Adrian Holhoş (Electrofor Oradea), Cătălin Lelea (Fan Arad), care a întrecut în finala mare echipa Lucian Bădiceanu (Timişoara), Robert Vârlan (Reşiţa), alcătuită din doi tineri de pesrpectivă. Medaliile de bronz au revenit perechii Marius Mascovici (Arad), Marius Şoloc (Bucureşti), învingătoare în finala mică a competiţiei în faţa echipei Electrofor Oradea, alcătuită din Adrian Ion şi Moisa Abrudan. Locul 5 a fost ocupat de juniorii orădeni Raul Ilieş şi Valentin Pantea, pregătiţi de antrenorul CSŞ LPS Bihorul, Zoltan Kovacs. „A fost o ediţie reuşită, chiar dacă am avut doar opt echipe participante. Sperăm ca ediţia de anul viitor a turneului nostru să fie de anvergură mai mare”, a afirmat sponsorul Cupei Electrofor, Dan Carţiş.
Adrian Holhoş şi Cătălin Lelea, învingători la Cupa Electrofor
Ştrandul Ioşia Nord a găzduit turneul naţional de beach-volley dotat cu Cupa Electrofor. Organizată cu sprijinul financiar al unui inimos iubitor al acestui sport, Dan Carţiş, patronul firmei Electrofor, competiţia a dus mai departe şi în acest an tradiţia turneelor de volei pe plajă din Oradea.
Trimite articolul
Xpowered by Surfing Waves
BIHON Ştirile judeţului Bihor
Contactat de Jurnal bihorean&bihon.ro, prefectul Marcel Dragoș, în calitate de președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, ne-a precizat că, începând cu ora 6, urmarea aspectelor semnalate în mai multe zone ale județului, a avut două discuții cu reprezentanții de la Drumuri Naționale.
BIHON Ştirile judeţului Bihor
Lucrările de reabilitare a clădirii în care se va muta Consiliul Județean Bihor are nevoie, în 2024, de bani mai mulți decât s-a stabilit inițial.
BIHON Ştirile judeţului Bihor
Continuă acțiunile polițiștilor pe drumurile din județ.
BIHON Ştirile judeţului Bihor
Zeci de șoferi s-au plâns pe rețelele sociale despre acțiunea în care s-a demarat deszăpezirea drumurilor acoperite de zăpadă.
BIHON Ştirile judeţului Bihor
Un document care trebuie revizuit anual de către autorități este Planul de analiză și acoperire a riscurilor din județul Bihor, care este întocmit de Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență „Crișana” pe baza rapoartele transmise de instituțiile abilitate în supravegherea și controlul activităților care ar putea genera riscuri la adresa populației.
Citiți principiile noastre de moderare aici!