Închiderea bazinului pentru o perioadă de aproximativ două săptămâni este necesară pentru a permite desfășurarea unor lucrări de mentenanță.
„Datorită importanței acestor proceduri, mai exact cu privire la reabilitarea cuvei bazinului, respectiv a lucrărilor de mentenanță la instalațiile ce deservesc bazinul, este necesară sistarea completă a activității în bazin pentru golirea acestuia de apă, ceea ce va permite desfășurarea lucrărilor necesare asigurării bunei funcționalități.
Ultima zi în care bazinul olimpic Ioan Alexandrescu va fi disponibil este 16 August 2024 (vineri), conform programului obișnuit. Începând cu data de 17.08.2024 (sâmbătă), activitatea din bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea se va muta în totalitate în bazinul exterior, aflat chiar în vecinătatea primului. Posesorii de abonamente pot utiliza bazinul olimpic exterior în aceleași condiții”, se arată într-o informare postată pe csmoradea.ro.
Programul bazinului olimpic descoperit este:
Luni, marți, miercuri, joi și vineri
– între orele 6:00-10:00
– între orele 12:30-15:00
– între orele 21:00-23:00
Sâmbătă
– între orele 7:00-10:00
– între orele 12:30-18:00
Duminică
– între orele 8:00-18:00
Orele rezervate publicului se modifică doar în cazul unor competiții sau evenimente sportive.
În reparații timp de aproape doi ani și jumătate
Așa cum Bihon.ro a mai scris, bazinul „Ioan Alexandrescu” a fost închis în primăvara anului 2019 pentru efectuarea unor reparații capitale. Muncitorii ar fi trebuit să finalizeze lucrările în decurs de maximum un an, însă contractul a suplimentat ulterior, primind și mai multe prelungiri ale termenului de finalizare. MBS Grup, firma care a construit bazinul în anul 2006, a efectuat lucrări de repații în valoare de peste 21 milioane de lei, adică aproximativ o jumătate din suma plătită de municipiu pentru construcția de la zero a bazinului olimpic.
Trimite articolul
XAlta capodopera…
Il faceti la 16 benzi?
-
De ce nu l-a facut Filip?
-
partea proasta e ca am impresia ca chiar ala l-a facut… Ilie et co. a reusit doar sa distruga acoperisul rabatabil.
-
lucrari pe bani muuulti si de foarta proasta calitate facute cu firme de casa fara nici o experienta in astfel de lucrari. se inchide sa se carpeasca marea carpeala facuta. poate borduram si asfaltam si bazinul, eventual un pasaj peste cu sens giratoriu in mijlocul bazinului. astfel publicul sa poata inota in sens si supratraversa sensul. apropo: bazinul nu a fost facut pentru performanta in primul rand si dupa aceea pentru scaldat?