Personalul medical, pacienţii, dar şi cetăţenii sănătoşi din Bihor sunt atenţionaţi să nu neglijeze igiena mâinilor.
Consumatorii care vor să folosească piscine, ştranduri, bazine de înot sau alte zone de îmbăiere publică trebuie să acorde atenţie maximă mai multor aspecte.
Ordinul Ministerului Sănătăţii nr. 119/4.02.2014 aduce noi reguli de igienă şi sănătate publică privind mediul de viaţă al populaţiei.
Amenzi în valoare de 30.000 lei aplicate în luna septembrie de către DSVSA Bihor.
Unele grădiniţe şi şcoli din Bihor mai au deficienţe la băi, iluminat şi apă potabilă, avetizează inspectorii.
powered by Surfing Waves
Luni, Ilie Bolojan, preşedintele Senatului României, a avut o întâlnire cu reprezentanţii companiei americane Lockheed Martin, lider global în industria de apărare şi tehnologie aerospaţială.
Administrația Bazinală de Apă Crișuri (A.B.A. Crișuri) a început lucrările pentru îmbunătățirea retenției de apă în regiunile afectate de secetă, în cadrul unui proiect pentru zona Câmpiei de Vest.
Pe 1 martie 2025, Arena Oradea se transformă într-o mașină a timpului muzical, găzduind Retro Mania 2025.
Lucrările au demarat odată cu mutarea comercianților în noua hală dar și în cortul montat temporar în spatele blocurilor Cicero.
Aeroclubul Teritorial Oradea invită tinerii cu vârste între 16 și 23 de ani să participe la cursurile gratuite de pregătire pentru obținerea licenței de parașutist.
Echipajul pirotehnic al Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor a fost solicitat sâmbătă, 18 ianuarie, să intervină pentru asanarea unei muniții descoperite de un cetățean, în pădure.
1
Sâmbătă, 18 ianuarie și duminică, 19 ianuarie, pompierii militari bihoreni au intervenit pentru stingerea a mai multor incendii izbucnite, din cauza unor afumători improvizate sau necurățate.
La sediul redacției Jurnal Bihorean a avut loc luni extragerea electronică prin random.org a câștigătorilor la tombola abonaților.
CSALB reacționează în urma comunicatului transmis joi de ANPC prin care îndemna consumatorii să depună reclamații prin Direcția de Soluționare Alternativă a Litigiilor, calificându-l drept o „dezinformare gravă“.
Nu mai puțin de 2 milioane de lei a încasat Penitenciarul din Oradea din activitățile desfășurate în 2024 de către deținuții care au muncit fie pentru firme și instituții, fie în cadrul locului de detenție.