Oferă lunar pasionaţilor de vorbit în public un mediu sigur şi distractiv de practică, iar audienţei discursuri de 5 minute pline de informaţie şi emoţie. 5MS vine în întâmpinarea orădenilor cu o alternativă pentru a se răcori în zilele toride de vară. „Pe tine ce te aprinde? Dar ce te răcorește cu adevărat?” e provocarea lansată de organizatori. Răspunsul îl puteţi afla dacă vă înscrieţi aici:
https://docs.google.com/forms/d/1Rw1iGPaJyQv8ZAKeSrxotpnY6E1zuyT-BNvXMkPObQE/viewform?c=0&w=1
„Vara sunt cele mai frumoase concedii: la mare, la munte. Este interesant cum fiecare dintre noi este interesat, motivat, entuziasmat de lucruri diferite, cum facem faţă în mod aparte provocărilor care ne «aprind şi sting» aşa cum face soarele vara. Deci pe tine ce te aprinde? Dacă îți dorești să ne împărtășești din experiența ta, din povestea ta, ai vreun plan, îți dorești să împărtășești, exprimă-ți intenția ca și «speaker » și contactează-ne în cel mai scurt timp și îți dăm detaliile simple de care ai nevoie. Te așteptăm vineri, 31 iulie de la ora 18,30 la BooKafe Oradea, să sărbătorim vara. Pentru detalii și rezervări contactează-ne la: 0721 899 088”.
Speaker
Cine sunt orădenii care până acum şi-au anunţat intenţia de a-şi spune poveştile?
Se numeşte Bianca Banica şi este elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național “Emanuil Gojdu” la profilul matematică-informatică bilingv. O fire dinamică, ambiţioasă şi optimistă. Biancăi îi place foarte mult baschetul, voluntariatul, să călătorească şi să motiveze lumea. Aşadar este nerăbdătoare să motiveze publicul de la 5Ms în calitate de speaker. Fotografia postată de 5MS Oradea.
Invitatul special al evenimentului e un actor îndrăgit. A absolvit Academia de Teatru şi Film – la Facultatea “Hyperion” din BucureştiÎn prezent actor la Teatrul Regina Maria din Oradea, unde a urcat pe scenă de nenumerate ori interpretând diferite personaje alese dintr-o fişă artisitică selectivă, de exemplu:- Fedea în Într-un parc…pe o bancă de Alexandr Ghelman; Cléante în Bolnavul închipuit – Scenariu de Mona Chirilă după Molière şi Mihail Bulgakov, Peter Karpati în Nopatea arabă de Roland Schimmelpfennig; poliţist în D’ale carnavalului de I.L.Caragiale: Ghiță Pristanda în O scrisoare pierdută de I.L. Caragiale, regia artistică Cristian Ioan.
Deasemenea a apărut şi pe marile ecrane, precum:”Despre oameni şi melci” (2012) ori în “Morgen” (2010). Cel care îşi va spune povestea în faţa publicului e actorul Sebastian Lupu.
Citiți principiile noastre de moderare aici!