Vor să fie mai aproape de orfanii Bihorului. Din acest imbold s-a născut evenimentul „Inspiraţie de Crăciun”, eveniment la care, în mod normal ar trebui să se plătească 100 de euro taxă de participare. Este un seminar, care ar putea să îţi schimbe viaţa (a ta şi a celor nevoiaşi), un seminar la care ai oportunitatea să înveţi şi să ajuţi, oferind un pachet de alimente. Fundaţia Comunia urmăreşte crearea unei comunităţi de donatori cu un simţ puternic al responsabilităţii sociale şi determinare de a produce schimbări pozitive. Fundaţia ajută copii orfani şi marginalizaţi să se integreze mai uşor în societate şi îi sprijină în dezvoltarea lor.
Odată cu apropierea Sărbătorilor, Fundaţia Comunia pregăteşte un eveniment deosebit, care oferă oamenilor de afaceri şansa de a primi – informaţie de calitate şi idei care inspiră – şi în acelaşi timp şansa de a dărui – a aduce bucuria Crăciunului celor nevoiaşi prin pachete de alimente sau donaţii financiare.
Intrare pe pachete
Pachetele adunate vor fi distribuite copiilor orfani şi marginalizaţi din Oradea şi judeţul Bihor, prin intermediul Fundaţiei Comunia. Ce trebuie să conţină pachetul?: 1 kg făină,1 kg zahăr, 1 kg orez, 1 l ulei, 1 pungă paste (500 g), 1 conservă pate/ carne,1 conservă legume (mazăre, fasole) – conservă, nu borcan, 1 napolitană/ biscuiţi sau 1 pungă cereale, produse pentru igiena corporală: săpun, şampon, gel de duş. Opţional: planşe educative, cărţi de colorat, cărţi cu poveşti, creioane colorate, plastelină, acuarele. Dacă nu ai timp să pregăteşti un pachet, poţi face o donaţie de minim 50 lei la înregistrare înainte de începerea evenimentului. Evenimentul abordează următoarele teme:
Dăruirea necondiţionată – Ovidiu Oltean, moderatorul evenimentului, Oportunităţile mediului de afaceri românesc – dr. Sebastian Văduva. El va vorbi din perspectiva conceptului „frugal innovation”, va preciza ce oportunităţi există în UE şi cum să gestionezi eficient oportunităţile? Un subiect sensibil şi incitant, „Suflet şi afaceri”, va fi abordat de Dacian Palladi. „Care sunt stările sufleteşti prin care trec oamenii în afaceri? Cum este încercat sufletul oamenilor de afaceri? Cum să identifici aceste stări şi cum să le administrezi?” sunt întrebări la care va încerca să răspundă reputatul consultant şi unul dintre cei mai buni speackeri din România. Înscriele se fac completând formularul: http://bit.ly/1obguEP. Pot participa maxim 200 de oameni.
Ce câştigi dacă participi la eveniment: vei învăţa cum să creezi inovaţii în afacerea ta, care nu te costă mult, dar aduc rezultate, vei afla despre oportunităţi existente în UE, vei descoperi provocările şi pericolele prin care trece sufletul unui om de afaceri, vei învăţa să gestionezi mai bine stările tale sufleteşti, pentru a avea un echilibru sănătos între viaţa personală şi profesională. Dar în acelaşi timp participând poţi să: ajuţi copiii orfani şi marginalizaţi, care au fost defavorizaţi toată viaţa lor, să se simtă normal, ca tine, să ajuţi cel puţin un copil să nu renunţe la lupta de zi cu zi şi să se integreze în societate, aşa cum şi tu ai făcut-o datorită resurselor de care dispui.
Cine sunt speackeri?
Dacian Palladi
– ca pregătire jurist, activează în afaceri din 1992.
– de mai bine de 10 ani desfăşoară activităţi de consultanţă în managementul general al companiilor, managementul schimbării, managementul inovaţiei, marketing şi psihologia consumatorilor.
– persoană publică, pasionat de dezvoltare personală
– extra profesional se ocupă de familie, armonizând acest lucru cu activitatea profesională respectând ordinea: Dumnezeu, familia, munca.
Ovidiu Oltean
– susţine discursuri şi ajută speakerii să devină inspiraţionali
– şi-a descoperit vocaţia după trei ani de vânzări B2B: s-a dedicat în totalitate vorbitului în public, iar în 2013 a fondat franciza naţională de evenimente de vorbit în public 5MS – 5 Minute Speeches.
– motto: „Iubeşte! Totul se întâmplă cu un motiv şi spre binele tău!”
Dr. Sebastian Văduva
– întreprinzător de succes cu o bogată experienţă în marketing şi vânzări atât în companii române cât şi americane
– profesor şi autor al unor cărţi de specialitate,
– din anul 2005 decanul Facultăţii de Management Griffiths în cadrul Universităţii Emanuel din Oradea.
– a fost Director şi proprietar al companiei Better Solutions Enterprises din Cleveland, Ohio, o firmă specializată în servicii de consultanţă
– are experienţă bogată în organizaţii nonguvernamentale, din anul 2000 este vice-preşedinte al Camerei de Comerţ Internaţional al Statului Ohio.
Citiți principiile noastre de moderare aici!