Premiul special al publicului a fost câştigat de Gabriel Cupşa de la Pensiunea Anthimos, Băile Felix.
Arena Bucătarilor Selgros 2014 şi-a desemnat câştigătorii: 10 bucătari profesionişti, selectaţi în etapele preliminare ale competiţiei au făcut dovada măiestriei culinare, preparând în concurs un antreu, fel principal şi desert.
Marele premiu şi locul 1 a fost obţinut de Chef Daniel Buzea de la Coresi Business Lunch Braşov .
Pe locurile 2 şi 3 s-au clasat doi orădeni: Chef George Crăciun de la Grand D’Or Deluxe şi Chef Ciprian Sotoc de la Ramada. „De şase ani susţinem performanţa în gastronomie şi arta culinară, recunoscând prin Arena Bucătarilor priceperea şi tehnica celor mai buni bucătari din România. Şi anul acesta competiţia a reunit în Bucureşti cei mai buni 10 finalişti aleşi în urma etapelor preliminare şi un juriu de mare clasă condus de Chef Cezar Munteanu.” – a declarat Pia Krauss, Marketing Manager Selgros România. Juriul i-a evaluat pe cei 10 finalişti din Arenă în funcţie de creativitatea preparatelor, prezentarea în farfurie, respectarea practicilor de lucru, dar şi după gust şi aspect. Din juriu au făcut parte: Ioan Florescu – Maestru în Arta Culinară, Chef Giovanni Piselli, Chef Bruno Keist – Maestru în Arta Culinară, din Elveţia, Chef Adrian Pop – Maestru în Arta Culinară.. Câştigătorii au impresionat cu tehnica folosită la pregătirea preparatelor din concurs şi cu modul în care a respectat regulamentul din concurs, dând în acelaşi timp dovadă de creativitate în farfurie.
Citiți principiile noastre de moderare aici!